Dupa ce a venit Baby beri in vietile noastre, am incercat sa ne adaptam activitatile noastre de zi cu zi la nevoile lui. Acelasi lucru l-am facut si cu iesirile si vacantele noastre.

Nu suntem genul de parinti care merg in locuri exclusiv prietenoase cu bebelusii, ci ne alegem locurile pe care le vizitam dupa aceleasi criterii pe care le aveam si inainte, doar ca am imbunatatit cautarile si cu unele criterii noi, loc de joaca, poate animalute, mancare adaptabila si pentru copilas.

In acest weekend prelungit ne-am dorit sa iesim din Bucuresti, insa nu ne-am dorit Valea Prahovei, nu ne place aglomeratia, am vrut sa fie aproape, am vrut sa fie un peisaj frumos, o mancare buna, un vin delicios.

Am gasit mai multe locatii care indeplinesc aceste criterii, insa in acest articol o sa va vorbesc doar despre una dintre ele.

Situat la doar o ora de Bucuresti, micul conacel, inconjurat de vii, in inima naturii, ne astepta prietenos, scaldat in lumina soarelui de ianuarie.

Casa Timis e un loc viu, imprejmuit de vita de vie, domeniul e imens, conac, restaurant, podgorie, crama, veranda. Cat vezi cu ochii se intind randurile paralele de Cabernet Sauvignon.

Domeniul e organizat foarte frumos si inteligent. E foarte intim, te poti plimba in voie, poti manca in veranda de sticla, iti poti bea cafeaua sau vinul in foisoarele din imprejurimi, copilasii se pot bucura de un loc de joaca foarte frumos.

Mancarea a fost delicioasa, pot pregati si pentru bebe fara sare, ulei, adapteaza la ce le soliciti tu. Noi am mancat in veranda. E toata din sticla, poti vedea frumosul peisaj de afara.

Pentru mai multe poze, aruncati un ochi pe contul meu de insta: berisoricalatori