About

Salut!Eu sunt Berisoara. Sunt avocat intr-o corporatie, insa in fiecare zi sunt sotie si mama.
Ideea blogului este, de fapt, nevoia unui jurnal. Dupa ce a aparut in vietile noastre baby Berisorul, as fi vrut sa memorez fiecare clipa cu el, sa nu-mi scape nimic, de aceea, am inceput sa tin un jurnal in care sa notez orice “isprava” a baby Berisorului.
Noi suntem pasionati de calatorit, orice moment liber cerea o noua explorare, un city break, o vacanta, o fuga intr-un loc dragut de langa Bucuresti sau chiar o iesire la o noua cafenea, restaurant, muzeu, parc. Nu ne plac locurile super vizibile, cunoscute de toata lumea, extrapopulate, ci mereu am incercat sa cautam unghere ascunse ale fiecarei destinatii.
Dupa aparitia baby Berisorului trebuie sa recunostem ca s-a schimbat putin situatia, nu, nu am renuntat la calatorit, ci a fost nevoie sa ne adaptam putin traseul, cazarile, restaurantele si in functie de el. Destinatiile nu, se poate calatori frumos cu micutul oriunde, atata timp cat iti adaptezi putin programul, itinerariul si gasesti solutii pentru comfortul bebelusului.
Pentru ca am tot cautat bloguri, articole, informatii despre calatoritul cu bebelusul, cazari, restaurante babyfriendly si nu am gasit informatii coerente si utile cu care sa rezonam, am zis ca jurnalul nostru personal sa-l facem public intr-un blog, pentru a ajuta si alti micuti exploratori.
Nu scriem teorie, ne scriem povestile si experientele.
Nu scriem doar despre vacantele cu bebe, scriem si despre vacantele care noua ne-au placut super mult. Nu am folosit niciodata o agentie, ne-am organizat toate plecarile singuri:)
Daca va intereseaza, daca va place sa plecati in cunostere de noi orizonturi, aruncati un ochi aici sau pe contul nostru de insta:) it will be fun.
Echipa berisorilor calatori, Mami, Tati si Baby Beri, va pupa!